Pozývame na webinár: Komunikácia ako motor fundraisingu

Možno viete, možno nie, oblasť, s ktorou vo vašej organizácii najviac súvisí individuálny fundraising, je práve komunikácia. A platí to aj opačne. Alebo, ak máte radšej múdre citáty: „Fundraising bez komunikácie je zbytočná makačka a komunikácia bez fundraisingu je premárnená príležitosť.“

Na bezplatnom webinári vo štvrtok 16. mája sa pozrieme na komunikáciu zo široka aj v detailoch. Prihláste sa tu.

Témou komunikácie vo fundraisingu nás prevedie Lenka Polomská Rišková z Centra pre filantropiu, ktorá má v DARUJME.sk aj StartLabe na starosti konzultácie ku kampaniam a časť komunikácie. Píše pravidelné newslettre a články a vzdeláva o crowdfundingu. V minulosti spolupracovala s Platformou pre demokraciu, kde sa tiež podieľala na komunikačných aktivitách.

Pre koho je webinár určený?

Na webinár sa určite prihláste, ak máte v organizácii na starosti niektorú z týchto oblastí: PR, komunikáciu, newsletter, sociálne siete, kampane, vzťahy s darcovstvom, individuálny fundraising, systém DARUJME.sk a tak ďalej. Určite sa prihláste aj, ak vás téma zaujíma a chceli by ste posunúť komunikáciu vašej organizácie na ďalší level. Fundraising a komunikácia úzko súvisia a týkajú sa spravidla celej organizácie a je len dobre, ak si všetci ľudia v nej uvedomujú dôležitosť budovania vzťahu s vašimi podporovateľmi.

Konkrétne si prejdeme:

  • Aký je ideálny vzťah fundraisingu a komunikácie.
  • Cieľové skupiny vašej komunikácie – poznajte svoje publiká.
  • Tipy na komunikáciu na rôzne komunikačné kanály.
  • Ako na storytelling.
  • Ako využiť rôzne typy kampaní na budovanie povedomia o vašej organizácii aj fundraising.
  • Nástroje systému DARUJME.sk, ktoré vám pomôžu pri komunikácií vašich kampaní.
  • A veľa ďalšieho, na čo sa opýtate v prihlasovacom formulári, preto neváhajte s konkrétnymi otázkami.

Nebudeme sa venovať konkrétnemu nastavovaniu reklám na sociálnych sieťach. Túto tému sme preberali na webinári s expertom na sociálne siete, Marekom Šulikom a viac informácií nájdete tu a celý záznam v moje.darujme.sk v časti Príručka – Videá.

Prihláste sa čo najskôr, kapacita je obmedzená. Deň pred webinárom vám pošleme email s linkom na pripojenie.

 

Webinár Komunikácia ako motor fundraisingu je len pre zaregistrované organizácie. Ak ešte nie ste v DARUJME.sk, zaregistrujte sa teraz.

 

Ak by ste mali akékoľvek otázky alebo mali nápad na kampaň a chceli sa poradiť, môžete si s nami dohodnúť online konzultáciu  – stačí si vybrať vhodný čas.

 

DARUJME.sk je prvý a najväčší nekomerčný darcovský systém, prostredníctvom ktorého môžu ľudia bezpečne a spoľahlivo darovať finančný príspevok niektorej z overených mimovládnych organizácií. Od roku 2012 pomohlo mimovládnym organizáciám získať takmer 30 miliónov eur. Prevádzkuje ho Centrum pre filantropiu n.o., ktoré už 21 rokov aktívne prispieva k rozvoju darcovstva na Slovensku.

 

 

Publikované 30. apríla 2024