Pozývame na webinár: DARUJME VIANOCE

Premýšľali ste už nad Vianocami alebo si myslíte, že máte ešte kopu času? Či už sú prípravy vianočnej kampane vo vašej organizácii v plnom prúde a len dolaďujete detaily alebo ste ešte ani nezačali, prihláste sa na webinár DARUJME VIANOCE. Budeme mať vzácneho hosťa od susedov, Lukáša Hejnu, ktorý sa s nami podelí o svoje bohaté skúsenosti z fundraisingu.

Lukáš Hejna vedie fundraising v Nadaci Via, kde sa stará o významných darcov a vzťahy s firemnými partnermi. Dlhodobo sa venuje online darcovstvu ako konzultant a lektor, 7 rokov stál za najväčšou online darcovskou platformou v ČR – Darujme.cz, do ktorej v rámci Nadace Via tak trochu i naďalej „fušuje“. O svojom obľúbenom vzťahovom individuálnom fundraisingu hovorí: „Na fundraisingu mě baví především lidé a vztahy. Dar vnímám jako projev velké důvěry a mám radost, když se společnými silami daří měnit svět v místo, kde se dobře žije!“

Na webinári sa spolu pozrieme na prax, skúsenosti, príklady a dáta z Darujme CZ/SK, ktoré môžete zužitkovať vo vašej kampani.
  • Povieme si pár základných informácií k online fundraisingu, ktoré by mali byť alfou a omegou každej kampane.
  • Pozrieme sa, ako postaviť kampaň a aké sú kľúčové princípy jej úspechu. Ako si stanoviť ciele kampane?  Ako si pripraviť a rozvrhnúť kampaň? Na čo nezabudnúť?
  • Pod drobnohľadom prejdeme dáta o daroch/darcoch/kampaniach z Darujme CZ/SK ako inšpiráciu pre tvorbu vašich vlastných kampaní.
  • Zameriame sa na Giving Tuesday a Vianoce.
  • Nebudú chýbať inšpirácie, nápady a príklady úspešných predvianočných kampaní z Čiech

Prihláste sa čo najskôr, kapacita je obmedzená. Deň pred webinárom vám pošleme email s linkom na pripojenie.

Webinár DARUJME VIANOCE je len pre zaregistrované organizácie. Ak ešte nie ste v DARUJME.sk a chceli by ste byť, zaregistrovať sa môžete tu.

 

Publikované 10. októbra 2022