Darovacie stránky aj v maďarčine

Slovensko bolo vždy križovatkou národností a rôznych jazykov. Veríme, že rôznorodosť nás obohacuje a spoločne dokážeme viac.

Mnohé mimovládne organizácie na Slovensku pôsobia v dvojjazyčnom prostredí. Po anglických darovacích stránkach sme spustili možnosť vytvárať si darovacie stránky spolu so všetkými ďakovnými stránkami a automatickými mailmi aj v maďarčine.  Medzi prvými túto možnosť využil Szlovákiai Magyar Cserkészszövetség – Zväz skautov maďarskej národnosti so zbierkou na nové auto na skautské výpravy.

Vytvorenie darovacej stránky v maďarčine alebo v angličtine je veľmi jednoduché – funguje v obidvoch šablónach. Stačí si pri vytvorení novej stránky zvoliť jazyk, ktorý potrebujete. Aby ste mali istotu, že všetky texty sú v správnom jazyku, neodporúčame kopírovať slovenskú stránku a zmeniť len jazyk. Vytvorte si novú darovaciu stránku so želaným jazykom.

Nastavenie jazyka v admine DARUJME.sk:

 

Po vytvorení darovacej stránke sú automaticky preložené aj všetky šablóny ďakovných stránok a automatických mailov napr.:

Ak máte nastavené zobrazenie získanej a cieľovej sumy, môžete si darovaciu stránku prepojiť aj so slovenskou verziou, aby sa zobrazovala celková vyzbieraná suma.

Veríme, že stránky v maďarskom jazyku pomôžu organizáciám pôsobiacim na juhu Slovenska lepšie osloviť svojich darcov a darkyne.

A na záver sa ešte chceme poďakovať Szilárdovi Csémi z organizácie Szlovákiai Magyar Cserkészszövetség – Zväz skautov maďarskej národnosti, ktorý nám pomohol s prekladmi všetkých textov darovacej stránky do maďarčiny.

Ak svojimi aktivitami oslovujete aj maďarsky hovoriacich darcov, určite si tiež vytvorte darovaciu stránku v maďarčine. Ak by ste mali akékoľvek otázky alebo mali nápad na kampaň a chceli sa poradiť, môžete si s nami dohodnúť online konzultáciu  – stačí si vybrať vhodný čas.

Ešte nie ste v DARUJME.sk? Zaregistrujte sa.

DARUJME.sk je prvý a najväčší nekomerčný darcovský systém, prostredníctvom ktorého môžu ľudia bezpečne a spoľahlivo darovať finančný príspevok niektorej z overených mimovládnych organizácií. Od roku 2012 pomohlo mimovládnym organizáciám získať takmer 30 miliónov eur. Prevádzkuje ho Centrum pre filantropiu n.o., ktoré už 21 rokov aktívne prispieva k rozvoju darcovstva na Slovensku.

 

 

Publikované 29. apríla 2024