Pozývame na webinár: Ako na FB reklamy pre neziskovky?

Bez sociálnych sietí v dnešnej dobe akoby ste neexistovali. Profil na Facebooku má asi 99 % neziskoviek. Je to relatívne dostupný a jednoduchý nástroj na komunikáciu vašich aktivít a budovanie povedomia o činnosti organizácie. Posledné roky však prišli viaceré zmeny v tom, ako Facebook funguje a to prinieslo mnohé úskalia aj pre mimovládky. Zrazu príspevky bez zaplatenia reklamy nikto nevidí. Obsah sa už nešíri organicky, ale je nutné ho sponzorovať.

Stále je to však popri iných druhoch marketingu, relatívne lacný nástroj. Preto pre organizácie v DARUJME.sk prinášame webinár Ako na FB reklamy pre neziskovky?

Ako z Facebooku vyťažiť čo najviac?

Úskaliami nastavovania facebookovej reklamy nás prevedie expert na marketing Marek Šulik.

Marek Šulik sa venuje marketingu a reklame od roku 2009. V súčasnosti pracuje ako Head of Digital Marketing v slovenskej spoločnosti Isadore a je spolumajiteľom marketingového štúdia Birne. Píše newsletter Marš, ktorý čítajú tisíce odberateľov a vychádza aj na stránkach Denníka N.

Na bezplatnom webinári vo štvrtok 15. júna sa spolu pozrieme na základné nastavenia FB reklám, algoritmy, publikum, FB pixel a novinky v Meta. Tiež si povieme, aký rozpočet a dobu kampane nastaviť, aby bola reklama efektívna.

Konkrétne si prejdeme:

  • Nastaveniam na Facebooku vašej organizácie, ktoré môžu ovplyvniť jej viditeľnosť.
  • Procesom optimálneho nastavenia reklám.
  • Boost post, Meta, reklamné centrum, A/B testing, FB pixel? Všetko si vysvetlíme.
  • Ako si nastaviť publikum a aké ciele kampane?
  • Kedy je najlepšie pridávať obsah?
  • Ako dlho má byť reklama aktívna a koľko do nej investovať peňazí?
  • Čo robiť s komentármi?

 

Prihláste sa čo najskôr, kapacita je obmedzená. Deň pred webinárom vám pošleme email s linkom na pripojenie.

Webinár Ako na FB reklamy pre neziskovky? je len pre zaregistrované organizácie. Ak ešte nie ste v DARUJME.sk a chceli by ste byť, zaregistrovať sa môžete tu.

 

Publikované 25. mája 2023