Odošlite ten email!

Už je jedno či ste detailne plánovali to, ako budete pred Vianocami komunikovať so svojimi darcami alebo nie. Hodiny tikajú a nastáva ten čas pre posledný finálny krok. Odoslať ten najdôležitejší email v roku. Odošlite ho ešte dnes. Alebo v pondelok či v utorok. No určite ho odošlite!

aspca-dec31emailPoďakujte sa v ňom svojim podporovateľom. Povedzte im, ako je pre vás dôležité, že sú s vami a čo sa vďaka nim zmenilo. Nepíšte o sebe. Píšte o nich. Píšte o životoch, ktoré zmenili. A o svojich plánoch na budúci rok. Jasne ich požiadajte o vianočný príspevok a nasmerujte ich na váš darovací formulár. Skvelý príklad takéhoto emailu (v angličtine) nájdete napríklad tu.

Verziu tohto listu potom môžete použiť aj na Facebooku (napr. ako „poznámku“, link na blog či dlhší status).

Nezabúdajte, že píšete svojim priateľom, ktorí vás poznajú a zaujímajú sa o vašu misiu a o dopad vašej práce. Nezabúdajte, že pred Vianocami sa ľudia o pomoc iným zaujímajú viac ako počas roka. A vedzte, že ľudia radi spravia dobrý predvianočný skutok, dajte im príležitosť.

Je jedno nakoľko dokážete ten email vyšperkovať, aký skvelý obrázok v ňom použijete alebo či ponúknete darcom na výber z viacerých súm s vysvetlením čo ktorá suma dokáže zmeniť.

Hlavne, odošlite ten email!send

 

Publikované 15. decembra 2016