ZÍSKAVANIE DAROV V ČASE KRÍZY

9 odporúčaní pre organizácie v DARUJME.sk

 

Z každej strany sa na nás valia rôzne varovania a informácie, ktoré prinášajú prirodzené obavy, neistotu a váhanie, ako ďalej. Dokonca aj článkov a rád, o tom, ako sa zachovať v neľahkých časoch už začína byť celkom dosť… Preto pôjdeme rovno k veci:
Spolu s partnerským združením marketingových expertov z United Brand Advisors sme pre vás dali dokopy niekoľko odporúčaní – z pohľadu fundraisingu aj komunikácie či marketingu, ktoré by vám pri vašej práci v neziskovom sektore mohli byť v týchto dňoch užitočné:

Ostaňte v bezpečí, ale v kontakte

Dnešnú izoláciu a prácu z domu pomerne jednoducho dokážeme nahradiť rôznymi online hovormi, videokonferenciami či obyčajným telefonátom alebo chatom s kolegami. Zíde sa však aj inšpirácia a možno rady z iných organizácií, ktoré riešia podobné problémy ako vy. Ak ste tak ešte neurobili, prihláste sa do uzatvorenej skupiny Organizácie DARUJME.sk  a sledujte aj verejnú FB stránku DARUJME.sk, kde zverejňujeme aktuálne prebiehajúce kampane. Zapojte sa do diskusií na fundraisingových fórach, zdieľajte vaše postrehy či otázky.

Aj my v DARUJME.sk sme tu pre vás, neváhajte sa ozvať.

 

 

Ak službu DARUJME.sk zatiaľ nevyužívate a máte o ňu záujem, registrujte sa.

 

Projekt ‘Zlepšenie prístupu k súkromnému financovaniu pre OOS’ je podporený z programu ACF – Slovakia, ktorý je financovaný z Finančného mechanizmu EHP 2014-2021. Správcom programu je Nadácia Ekopolis v partnerstve s Nadáciou otvorenej spoločnosti Bratislava a Karpatskou nadáciou.