Darovacie stránky v DARUJME.sk

Organizácie v DARUJME.sk si môžu darovacie stránky kompletne prispôsobiť vlastným potrebám.

Ponúkame tri druhy darovacích stránok:

1. Jednoduchá darovacia stránka

Najpoužívanejšia a najpopulárnejšia šablóna. Darovaciu stránku spolu so všetkými ďakovnými stránkami a emailmi si môžete vytvoriť už za 5 minút. Stačí len zadať základné údaje (nadpis, krátky popis a farbu darovacej stránky) a výsledok je na svete!

V najjednoduchšej podobe darovacia stránka vyzerá takto:

 

https://cpf.darujme.sk/zazite-filantropiu-na-vlastnej-kozi-97ec4/

Darovaciu stránku si viete upraviť presne tak, ako potrebujete. Tu sú príklady darovacích stránok niektorých organizácií:

https://cestavon.darujme.sk/omama-2021/

https://nadaciadedo.darujme.sk/idem-domov/

https://usmev.darujme.sk/daruj-obed/

Darovacie stránky sú samozrejme plne prispôsobené aj mobilným zariadeniam a darovanie vďaka tomu nikdy nebolo jednoduchšie.

2. Veľká darovacia stránka

Niekedy pár viet nestačí na to, aby ste mohli vysvetliť, ako vaša práca pomáha a prečo by vás darcovia mali podporiť. Ak potrebujete miesto pre viac textu, obrázkov či videí, vytvorte si veľkú darovaciu stránku. Obsahuje všetky funkcie jednoduchej stránky, ale ponúka navyše aj možnosť zobraziť priamo na darovacej stránke doteraz vyzbieranú sumu, zoznam darcov a kontaktné údaje na vašu organizáciu.

https://cpf.darujme.sk/pridajte-sa-k-nam/

3. Cesta pre náročných – vlastné darovacie stránky

Darovacie stránky z vyššie ukázaných šablón cez DARUJME.sk máte hotové rýchlo, bez nutnosti programovania a vždy aktuálne. Ak ale predsa len potrebujete mať darovaciu webstránku integrovanú do vašej webstránky, aj tu ponúkame viac možností.

Darovaciu stránku je potrebné naprogramovať podľa nášho aktuálneho manuálu. Najčastejšie je v tomto prípade využívaná metóda POST – k tej zverejňujeme aj detailné príklady kódov.

Prosím nevkladajte darovaciu stránku cez iFrame, tento spôsob nie je zo strany väčšiny slovenských bánk považovaný za bezpečný spôsob prevádzania peňazí. Podmienky bánk na bezpečnosť sa každým rokom sprísňujú a my to musíme rešpektovať.

Keď budete mať stránku naprogramovanú, neváhajte a napíšte nám na info@darujme.sk, aby sme ju otestovali. Skontrolujeme, či sú všetky spôsoby darovania plne funkčné aj či ste na niečo dôležité nezabudli. K dispozícii na rovnakej adrese vám je aj náš technický konzultant, s ktorým si môžete prejsť otázky týkajúce sa kódu.

Vlastná darovacia stránka môže vyzerať napr. takto:

https://clovekvohrozeni.sk/darujte/

https://erko.sk/podportenas/

Nech sa rozhodnete pre akúkoľvek verziu darovacej stránky nezabudnite, že pekná darovacia stránka je stále len prvý krok. To, či vám darcovia naozaj darujú, záleží od výsledkov vašej práce,  spôsobu, akým ich oslovíte a starostlivosti, ktorú im venujete.

Vieme, že získať darcu je práca veľmi náročná a aj preto zjednodušujeme vytvorenie darovacej stránky na maximum. Kedykoľvek sa na nás obráťte, radi vám pomôžeme!

 

Publikované 17. septembra 2021