Dary kartou na verejných podujatiach cez DARUJME.sk

Slovenský Skauting Pohoda 2024 DARUJME.skOnline darcovstvo je stále populárnejšie, ale ľudia stále radi darujú aj osobne. Pri osobnom kontakte môžu priamo komunikovať s členmi organizácie a dozvedieť sa, ako ich dary pomáhajú a komu sú určené.

Najmä počas leta mnohé organizácie vyrážajú do terénu, na rôzne festivaly, diskusie alebo iné podujatia, kde ich môžu návštevníci podporiť dobrovoľným príspevkom do pokladničky. Takéto „offline“ dary majú však aj svoje negatíva. Veľakrát by darca aj rád podporil dobrú vec, ale nemá pri sebe hotovosť. Ak aj darca prispeje, po darovaní naňho organizácia nezíska žiadny kontakt, ktorý je pre fundraising kľúčový.

V DARUJME.sk neustále hľadáme spôsoby, ako zlepšiť a zjednodušiť proces darovania pre mimovládne organizácie aj darcov. Sme veľmi radi, že vám môžeme predstaviť našu novinku – terminál DARUJME.sk pre darovanie priložením karty. Tento nový nástroj, ktorý si už v rámci testovania vyskúšalo viacero organizácií, prináša pozitívnu zmenu v osobnom fundraisingu a je jedinou offline platobnou metódou na Slovensku, kde organizácia získa nielen dar, ale aj kontakt na darcu.

Darovanie na mieste nikdy nebolo jednoduchšie

Terminál DARUJME.sk umožňuje darovanie priamo na mieste, či už na ulici alebo na podujatí. Darca jednoducho vyplní na tablete svoje meno, priezvisko, mailový kontakt a priloží kartu, mobil alebo hodinky. Platba okamžite prejde, darca na tablete uvidí osobné poďakovanie a zároveň mu príde aj mail s informáciou o dare.

Dúhový Pride terminál DARUJME.sk

  Dúhový pride, Bratislava 2024

 

Výhody terminálu DARUJME.sk pre organizácie

  1. Priamy kontakt s darcami:
    Získanie emailového kontaktu je pre fundraising nesmierne dôležité. Umožňuje vám budovať dlhodobé vzťahy a informovať darcov o úspechoch a potrebách vašej organizácie.
  2. Jednoduchý a rýchly proces darovania:
    Vďaka moderným technológiám je darovanie priložením karty rýchle a pohodlné. Darca nemusí mať hotovosť a celý proces trvá len niekoľko sekúnd.
  3. Transparentnosť a dôvera:
    Možnosť informovať darcov o tom, ako boli ich prostriedky použité, zvyšuje dôveru v organizáciu a podporuje ďalšie dary.
  4. Prehľad o daroch:
    Všetky informácie o daroch cez terminál sa zobrazujú v admine DARUJME.sk rovnako, ako je to pri daroch cez darovacie stránky alebo darcovské výzvy.

  Slovenský červený kríž, festival Pohoda 2024

 

Ako môžete využiť náš terminál

Ak idete na verejné podujatie alebo máte zbierku na ulici, náš terminál pre darovanie priložením karty je ideálnym riešením. Okrem toho, že získate finančnú podporu, budete mať aj priamy kontakt na svojich darcov.  Vyskúšajte si ho aj vy a získate nielen dary, ale hlavne nových darcov.

Ako získať terminál na vašu akciu?

Bezplatne vám na vašu akciu požičiame tablet, v ktorom je aplikácia nainštalovaná a okamžite môžete začať získavať dary pre vašu organizáciu. Stačí, ak vyplníte tento formulár a my vás budeme kontaktovať.

Našu aplikáciu si môžete nainštalovať aj do vášho vlastného zariadenia, tabletu s NFC alebo mobilu, a dary kartou môžete v mať kedykoľvek k dispozícii, žiadna akcia vás nezaskočí. Ozvite sa nám na info@darujme.sk ak by ste chceli využiť tento spôsob získavania darov.

Pridajte sa aj vy k organizáciám, ktoré už úspešne získavajú dary cez kartu na rôznych akciách.  Ak ešte nevyužívate na prijímanie darov DARUJME.sk, zaregistrujte sa, radi vám pomôžeme s rozbehom fundraisingu vo vašej organizácii.

 

Publikované 7. augusta 2024